Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Oscar Jacobson AW17

För hösten har Oscar Jacobsons designteam inspirerats av de typiska Brownstonehusen i Brooklyn och sjavigt vackra gangsterdandys när de designat höstens kollektion. I material ser vi alltifrån kashmir och alpacka till ren ull i fantastiska strukturer. Vi ser ett färgtema med mycket beigea bruna och kamelfärgade inslag, precis i min smak och som man helst […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-05-31 15:25  |  Lästid: < 1 minuter

För hösten har Oscar Jacobsons designteam inspirerats av de typiska Brownstonehusen i Brooklyn och sjavigt vackra gangsterdandys när de designat höstens kollektion. I material ser vi alltifrån kashmir och alpacka till ren ull i fantastiska strukturer. Vi ser ett färgtema med mycket beigea bruna och kamelfärgade inslag, precis i min smak och som man helst vill gå klädd i höst.

Dela på Facebook
Tweeta