Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Bildbomb – Event tillsammans med Eton

Vilket lyckad kväll det blev i Etons flaggskeppsbutik i förra veckan! Det bjöds på fantastiska sommardrinkar, generösa shoppingerbjudande och en presentation av mina favoritplagg från vår- och sommarkollektionen. Stort tack till alla som kom förbi och förgyllde vår kväll, jag hade hur trevligt som helst!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-06-03 07:59  |  Lästid: 2 minuter

Vilket lyckad kväll det blev i Etons flaggskeppsbutik i förra veckan! Det bjöds på fantastiska sommardrinkar, generösa shoppingerbjudande och en presentation av mina favoritplagg från vår- och sommarkollektionen. Stort tack till alla som kom förbi och förgyllde vår kväll, jag hade hur trevligt som helst!

Dela på Facebook
Tweeta