Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Overshirt i Denim – Our Legacy

%CODE1% Sommaren är förhoppningsvis här för att stanna trots ett antal bakslag vädermässigt. Vita byxor i kombination med en beige stickad tröja och overshirt i en tvättad denim kvalité blir både lekfullt och lagom klätt en tidig sommardag i Juni. Overshirt: Our Legacy Tröja: Etro Byxor: Club Monaco Espadrillos: Castaner Solglasögon: Moscot Väska: APC Parfym: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-06-08 15:30  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

Sommaren är förhoppningsvis här för att stanna trots ett antal bakslag vädermässigt. Vita byxor i kombination med en beige stickad tröja och overshirt i en tvättad denim kvalité blir både lekfullt och lagom klätt en tidig sommardag i Juni.

Overshirt: Our Legacy Tröja: Etro Byxor: Club Monaco Espadrillos: Castaner Solglasögon: Moscot Väska: APC Parfym: Tom Ford

Dela på Facebook
Tweeta