Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

En oförglömlig kväll med Chimi Eyewear

Hela gänget! Joel Ighe snurrade plattor Det bjöds på andra förfriskningar än bara mat och dryck. Modell 004 i samtliga färger. Modellen kommer i en mer kvadratisk form än vad vi tidigare sätt i kollektion. Jag och Julian Hernandez. Rami Hanna och Elsa Ekma Min vän Charlie Lindström en av två grundare av Chimi Eyewear […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-06-11 14:00  |  Lästid: 4 minuter

Hela gänget!

Joel Ighe snurrade plattor

Det bjöds på andra förfriskningar än bara mat och dryck.


Modell 004 i samtliga färger. Modellen kommer i en mer kvadratisk form än vad vi tidigare sätt i kollektion.

Jag och Julian Hernandez.

Rami Hanna och Elsa Ekma


Min vän Charlie Lindström en av två grundare av Chimi Eyewear tillsammans med Jonas Löhr.

Game time.


Vinnarlaget, jag, Elsa, Rami och Andreas Palm.

In action!


Daff Kjällström till vänster och den andra av två grundare Daniel Djurdjevic till höger. 

  Allt för att vinna.


Nr. 1.

I slutet av förra veckan var jag på ett helt knasigt men samtidigt fantastiskt event med Chimi Eyewear på den anrika nattklubben Laroy som precis slagit upp dörrarna efter att många år stått tom. Vi fick våra dräkter redan en vecka innan själva eventet med inbjudan skriven på ryggen. Den tidiga kvällen bjöd förutom på god mat och god dryck på en helt ny lansering av modellen 004. 004 är den fjärde modellen av Chimi Eyewears solglasögonkollektion och kommer i samtliga 9 färgskalor som kännetecknar Chimi som varumärke där målsättningen är att kunna tillfredsställa alla målgrupper med en stora variation och bredd i produkter.


Chimi Eyewear firade även 1 år som varumärke och gjort en otrolig resa på väldigt kort tid. För att fira detta avslutades kvällen med det knasiga som jag nämnde i början av inlägget, nämligen Dodgeball med tårtor. Det var bland det roligaste jag gjort och extra roligt var att vårt lag lyckades roffa åt oss den totala segern.

Tack Chimi Eyewear för en oförglömlig kväll!

 

Dela på Facebook
Tweeta