Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Kvalitetsskor utan mellanhänder – Morjas

Penny loafern ”Arrebol” i melerat oxblodsrött kalvskinn. Min personliga favorit!  Modellen ”Scintilla” i valnötsbrunt kalvskinn.   Det svarta alternativet av modellen ”Scintilla”. Tassle loafern ”Panacea” i brun mocka. Modellen ”Panacea” i svart kalvskinn. Idag lanseras en mycket spännande nyhet för alla skofantaster och för den som inte alltid vill lägga en förmögenhet på ett par […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-06-15 08:28  |  Lästid: 2 minuter

Penny loafern ”Arrebol” i melerat oxblodsrött kalvskinn. Min personliga favorit! 

Modellen ”Scintilla” i valnötsbrunt kalvskinn.

 

Det svarta alternativet av modellen ”Scintilla”.


Tassle loafern "Panacea" i brun mocka.

Modellen "Panacea" i svart kalvskinn.

Idag lanseras en mycket spännande nyhet för alla skofantaster och för den som inte alltid vill lägga en förmögenhet på ett par randsydda skor. Varumärket heter Morjas, ett skomärke som kombinerar spanskt hantverk med skandinavisk design. Skorna tillverkas förhand i Spanien enligt goodyear welted metoden, en metod som garanterar en hög kvalité i både konstruktion och komfort. Den första kollektionen består av 5 modeller, två tassle loafers i svart kalvskinn och brun mocka samt två double monk straps i svart kalvskinn och valnötsbrunt kalvskinn. Flaggskeppsmodellen är min personliga favorit, nämligen den oxblodsröda penny loafern i melerat kalvskinn(grain). Det mycket generösa instegspriset på 1795;- kan hållas genom att samtliga mellanhänder kapas då skorna endast säljs exklusivt på egen webshop.

Dela på Facebook
Tweeta