Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Somrigt & avslappnat

%CODE1% Shortssäsongen har redan dragit igång och väntan känns alltid lika lång inför varje sommar. Den marinblåa skjortan från Sunspel upplevs som en hybrid mellan en piké och pyjamasskjortan och blir därför härligt avslappnad till ett par beigea linneshorts. Skjorta: Sunspel Shorts: NN07 Skor: CQP Väska: Norse Projects Solglasögon: Acne Korthållare: Burberry Hudvårdsprodukter: Aesop 

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-06-19 13:19  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

Shortssäsongen har redan dragit igång och väntan känns alltid lika lång inför varje sommar. Den marinblåa skjortan från Sunspel upplevs som en hybrid mellan en piké och pyjamasskjortan och blir därför härligt avslappnad till ett par beigea linneshorts.

Skjorta: Sunspel Shorts: NN07 Skor: CQP Väska: Norse Projects Solglasögon: Acne Korthållare: Burberry Hudvårdsprodukter: Aesop 

Dela på Facebook
Tweeta