Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

En ledigt & avslappnat sommarkläsdel

%CODE1% Avslappnad look med två av de viktigaste plaggen i sommar, skjortan med generös passform och rakt avslut samt uppvikta krage(som påminner om pyjamasskjortan) och den avslappnade byxan med resår i midjan som fördelaktigt införskaffas i en sval linne- eller bomullskvalité. Kombinera med ett par vita sneakers och transparenta solglasögon. Skjorta: Camoshita Byxor: Vilebrequin Sneakers: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-06-27 16:02  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

Avslappnad look med två av de viktigaste plaggen i sommar, skjortan med generös passform och rakt avslut samt uppvikta krage(som påminner om pyjamasskjortan) och den avslappnade byxan med resår i midjan som fördelaktigt införskaffas i en sval linne- eller bomullskvalité. Kombinera med ett par vita sneakers och transparenta solglasögon.

Skjorta: Camoshita Byxor: Vilebrequin Sneakers: AMI Solglasögon: Garrett Light Klocka: Gant Armband: Valentino

Dela på Facebook
Tweeta