Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Beige & navy

%CODE1% I min senaste artikel skrev jag om den kortärmade skjortan och framförallt den så kallade bowlingskjortan. Här är ytterligare ett alternativ utifrån den kategorin som känns helt rätt för sommaren. Matchas med marinblå chinos och marinblåa sneakers för en avskalad och mycket genomtänkt sommarstass. Kortärmad skjorta: Private White V.C Byxor: Massimo Alba Sneakers: Tod’s […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-07-06 14:32  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

I min senaste artikel skrev jag om den kortärmade skjortan och framförallt den så kallade bowlingskjortan. Här är ytterligare ett alternativ utifrån den kategorin som känns helt rätt för sommaren. Matchas med marinblå chinos och marinblåa sneakers för en avskalad och mycket genomtänkt sommarstass.

Kortärmad skjorta: Private White V.C Byxor: Massimo Alba Sneakers: Tod’s Solglasögon: Nividas Korthållare: Saint Laurent Armband: Thomas Sabo Hudvård: Aesop

Dela på Facebook
Tweeta