Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Update from Palma

Palma har blivit ett favoritresmål och under sommaren blev det ett andra besök i Mallorcas största stad. Här är några få av många bilder som får bli en stämningshöjare(i alla fall för mig) denna hittills bleka tisdag.  

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-08-08 10:30  |  Lästid: 2 minuter

Palma har blivit ett favoritresmål och under sommaren blev det ett andra besök i Mallorcas största stad. Här är några få av många bilder som får bli en stämningshöjare(i alla fall för mig) denna hittills bleka tisdag.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Update from Palma

Palma har blivit ett favoritresmål och under sommaren blev det ett andra besök i Mallorcas största stad. Här är några få av många bilder som får bli en stämningshöjare(i alla fall för mig) denna hittills bleka tisdag.  

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-08-08 10:30  |  Lästid: 2 minuter

Palma har blivit ett favoritresmål och under sommaren blev det ett andra besök i Mallorcas största stad. Här är några få av många bilder som får bli en stämningshöjare(i alla fall för mig) denna hittills bleka tisdag.

 

Dela på Facebook
Tweeta