Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Presentation av Soft Goat AW17

I förra veckan på förmodligen en av sommarens varmaste dagar var jag bjuden till Soft Goats presentation för höstkollektionen 2017. För hösten ligger fokus på lättburna plagg i nya typer av stickningar och kombinationer som skall funka oavsett tillfälle och tid på dygnet. Inspirationen hittas från den stilsäkra och medvetna mannen som lever i en […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-08-20 14:27  |  Lästid: 2 minuter

I förra veckan på förmodligen en av sommarens varmaste dagar var jag bjuden till Soft Goats presentation för höstkollektionen 2017. För hösten ligger fokus på lättburna plagg i nya typer av stickningar och kombinationer som skall funka oavsett tillfälle och tid på dygnet. Inspirationen hittas från den stilsäkra och medvetna mannen som lever i en snabb och modern tillvaro. För hösten går färgskalan i de klassiska färgerna såsom, grått, beige och navy tillsammans med accentfärger så som burgundy, havsblått och skogsgrönt som verkligen skänker ett otroligt djup till kollektionen.

Efter presentationen bjöds vi på en sagolik lunch i ett otroligt mysigt orangeri ute på Bockholmen. Tack Soft Goat för en fantastisk presentation och lunch!

Dela på Facebook
Tweeta