Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

The Cords & Co klär världen i manchester

Idag lanseras The Cords & Co – världens första modevarumärke som erbjuder en kollektion helt i manchester. The Cords & Co öppnar från start sex butiker i modestäder världen över, däribland New York, Paris, London, Stockholm och Los Angeles. Självklart finns plaggen även tillgängliga via dess webshop. Vi ser från idag två butiker i Stockholm, […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-08-24 16:22  |  Lästid: 2 minuter

Idag lanseras The Cords & Co – världens första modevarumärke som erbjuder en kollektion helt i manchester. The Cords & Co öppnar från start sex butiker i modestäder världen över, däribland New York, Paris, London, Stockholm och Los Angeles. Självklart finns plaggen även tillgängliga via dess webshop.


Vi ser från idag två butiker i Stockholm, en på Stureplan 19 och den andra på Åsögatan 132 på söder. Här är mina tre favoriter från den första kollektionen, en overshirt i blått, rundhalsad tröja i benvitt med beigea detaljer samt de klassiska beigea manchesterbyxorna.

 

 

Dela på Facebook
Tweeta