Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Ny avdelning på Care of Carl – Les Créateurs

Inlägget är ett annonssamarbete med Care of Carl I veckan lanserade Care of Carl ett helt nytt segment under namnet Les Créateurs(skaparna på franska) som inspireras av Frankrike och Paris. Under avdelningen hittar vi en fantastisk mix av franska, skandinaviska och amerikanska varumärken men även inslag av italienska och brittiska som stämmer överens med segmentets […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-08-29 15:00  |  Lästid: 2 minuter

Inlägget är ett annonssamarbete med Care of Carl

I veckan lanserade Care of Carl ett helt nytt segment under namnet Les Créateurs(skaparna på franska) som inspireras av Frankrike och Paris. Under avdelningen hittar vi en fantastisk mix av franska, skandinaviska och amerikanska varumärken men även inslag av italienska och brittiska som stämmer överens med segmentets stilbildning.


Sammanlagt innehåller Les Créateurs 11 varumärken med fokus på en ledig och samtida stil med samma höga kvalité och genuinitet som resterande sortiment. Vad som verkligen sticker ut är att de franska varumärkena Ami och Maison Kitsuné tillkommer i sortiment, två aktörer av högsta kvalité som tidigare varit svåra att hitta på den skandinaviska marknaden.

I min mening blir Les Créateurs en perfekt brygga mellan det befintliga segmentet i ”Best of British” och ”Italienska avdelningen” för den medvetna och moderna mannen som är helt rätt i tiden.

Samtliga bilder innehåller plagg från Les Créateurs och Care of Carl.

Inlägget är ett annonssamarbete med Care of Carl


Dela på Facebook
Tweeta