Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Nyöppning av J.Lindebergs butik på Sankt Paulsgatan

  Under förra veckan var det nyöppning av J.Lindebergs butik på Sankt Paulsgatan på söder. Butiken är den mest teknologiska hittills och skräddarsydd för den som söker det lilla extra i både estetik, finish och produkt. Förutom sin teknologiska aspekt bjuds det på flera olika koncept där damkollektion, Ski och herrkollektion samsas om den mycket […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-08-30 15:29  |  Lästid: 2 minuter 

Under förra veckan var det nyöppning av J.Lindebergs butik på Sankt Paulsgatan på söder. Butiken är den mest teknologiska hittills och skräddarsydd för den som söker det lilla extra i både estetik, finish och produkt. Förutom sin teknologiska aspekt bjuds det på flera olika koncept där damkollektion, Ski och herrkollektion samsas om den mycket smakfulla ytan. Längre fram finns även planer på att den spännande Active kollektionen kommer ta plats i den guldpläterade butiken.

Butiken är ritad av Hannes Tennberg som tar sin masterexamen i Spatial Design på Konstfack samt Lisa Lindh som har tillverkat en lampa som butiken är inredd med.


Tanken med butiken förutom sin mycket unika finish och skräddarsydda utbud är att ytan längre fram även skall kunna användas som ett showroom både externt och internt, vilket verkligen ger ny dimension och funktionalitet för alla parter. Efter en lyckad nyinvigning under förra veckan planeras redan nästa event med en självklar målsättning om att toppa det första!

Dela på Facebook
Tweeta