Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Fotad av brittiska GQ under Stockholm street style festival

Bild tagen av Robert Sprangle(@thousandyardstyle) för brittiska GQ. Jag och Andreas fotade av Jamie Furguson(@jkf_man) Under förra veckan hölls den första och förhoppningsvis inte sista Stockholm street style festival på Jakobbergsgatan i Stockholm. Arrangörer av heldagseventet var Scandinavian Man under ledning av Konrad Olsson och Jonas Bergström. Till eventet var några av de främsta street […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-09-05 18:01  |  Lästid: 2 minuter

Bild tagen av Robert Sprangle(@thousandyardstyle) för brittiska GQ.

Jag och Andreas fotade av Jamie Furguson(@jkf_man)

Under förra veckan hölls den första och förhoppningsvis inte sista Stockholm street style festival på Jakobbergsgatan i Stockholm. Arrangörer av heldagseventet var Scandinavian Man under ledning av Konrad Olsson och Jonas Bergström. Till eventet var några av de främsta street style fotograferna inbjudna däribland Robert Sprangle(@thousandyardstyle) som fotar för brittiska GQ, New York baserade Karl-Edwin Guerre(@guerreisms) och Jamie Ferguson(jkf_man) som fotat för alltifrån How to Spend it till Permanent Style. Under torsdagen hölls även en intervju av ovannämnda där givetvis street style var det primära diskussionsämnet och hur det utvecklats och exploderats under dem senaste åren. Några av bilderna från förra veckan finns nu uppe på Brittiska GQ där bland annat jag blev fotad av den mycket duktiga Robert Sprangle.


Ni hittar samtliga bilder här.

Dela på Facebook
Tweeta