Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Drömjacka för den stora plånboken

%CODE1% Den som har 45 tusen till övers är en lycklig man. Bottega Veneta levererar för hösten en shearlingjacka modell extra allt som har allt det där man önskar av just denna modell. Den dubbelknäppta jackan kommer i ett dubbelknäppt utförande med två dubbla frontfickor, bara att slå till! Ni hittar jackan här.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-09-11 15:34  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

Den som har 45 tusen till övers är en lycklig man. Bottega Veneta levererar för hösten en shearlingjacka modell extra allt som har allt det där man önskar av just denna modell. Den dubbelknäppta jackan kommer i ett dubbelknäppt utförande med två dubbla frontfickor, bara att slå till!

Ni hittar jackan här.

Dela på Facebook
Tweeta