Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

60 års jubileumsmiddag för Omega Speedmaster

Jag och Kim Ceasarion. Kings chefsredaktör Per Nilsson höll ett oförberett tal. I onsdags hade jag den stora äran att få medverka på Omegas 60 års jubileumsmiddag på Bukowskis, vilken fantastisk kväll det blev. Sittande smokingmiddag, presentation kring historien av den ikoniska Speedmastern, uppträdande och framförallt fantastiskt trevligt sällskap. Tack Omega för en fantastisk trevlig […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-09-17 13:16  |  Lästid: 2 minuter

Jag och Kim Ceasarion.

Kings chefsredaktör Per Nilsson höll ett oförberett tal.

I onsdags hade jag den stora äran att få medverka på Omegas 60 års jubileumsmiddag på Bukowskis, vilken fantastisk kväll det blev. Sittande smokingmiddag, presentation kring historien av den ikoniska Speedmastern, uppträdande och framförallt fantastiskt trevligt sällskap. Tack Omega för en fantastisk trevlig kväll!


Dela på Facebook
Tweeta