Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

2 x mönstrat i grått

%CODE1% En grå uddakavaj är alltid ett bra inslag i höstgarderoben. Satsa gärna på ett utförande i grövre ull som ger ett murrigt och passande uttryck när temperaturen som sakteligen stiger neråt. Oavsett om kavajen är grå, blå, beige eller svart är en mönstrad struktur alltid något som ger extra karaktär och förhöjer de totala […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-09-26 09:00  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

En grå uddakavaj är alltid ett bra inslag i höstgarderoben. Satsa gärna på ett utförande i grövre ull som ger ett murrigt och passande uttryck när temperaturen som sakteligen stiger neråt. Oavsett om kavajen är grå, blå, beige eller svart är en mönstrad struktur alltid något som ger extra karaktär och förhöjer de totala helhetsintrycket. Här är två av mina favoriter för hösten!

Morris HeritageOfficine Generale

 

*Den här artikeln innehåller sponsrade länkar. Läs mer här.

Dela på Facebook
Tweeta