Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Mina dagliga rutiner – Nõberu

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Nõberu Den dagliga hudvården har inte alltid varit en självklar del i min vardag. Däremot har jag under de senaste åren verkligen försökt ta till mig alla tips och råd jag kunnat få. Idag har det kommit till en punkt när jag inte längre klarar mig utan mina produkter. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-09-26 11:00  |  Lästid: 2 minuter

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Nõberu

Den dagliga hudvården har inte alltid varit en självklar del i min vardag. Däremot har jag under de senaste åren verkligen försökt ta till mig alla tips och råd jag kunnat få. Idag har det kommit till en punkt när jag inte längre klarar mig utan mina produkter.


Sedan en tid tillbaka har jag börjat använda mig av produkter från det svenska märket Nõberu, som just fokuserar på grooming för män. I sortiment finns alltifrån hudvård, rakning, skäggvård och hårvård till hårstyling. Dofterna känns maskulina och moderna utan att ta över vid de tillfällen parfym adderas. Förutom doft och funktion när det gäller att hålla huden, håret och skägget i trim har Nõberus produkter en otroligt smakfull design som man mer än gärna har framme badrummet.

Här är mina favoritprodukter ur sortimentet och så använder jag dem:

 


Daily Face Wash

Ansiktstvätt som används morgon och kväll för att rengöra huden. Ser till att ansiktet är ordentligt fuktat innan rengöringen appliceras. Därefter sköljer jag av med ljummet vatten.

Face Moistruriser


Efter jag tvättat och torkat ansiktet smörjer jag in moisturisern som återfuktar huden och gör att den håller sig fuktig hela dagen och natten.

Beard Wash

Eftersom jag inte vågat raka av mig skägget på sex år är en skäggtvätt av största vikt. Ansiktstvätt kan men bör inte användas på skägget, därför är en skäggtvätt det ypperliga alternativet för att hålla skägget fräscht på samma sätt som håret.


Beard Oil

En olja till skägget ger extra lyster men kan ofta bli fet och framförallt kladdig. Nõberus skäggolja är betydligt tunnare och har en kortare absorberingstid, vilket gör den betydligt mer lättjobbad.


Fusion Clay – Gel

Ett perfekt vax med ypperlig hållbarhet och yta som ger en perfekt lyster utan att bli glansig.

 

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Nõberu.


 

Dela på Facebook
Tweeta