Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Brothers ger sig ut på ny Sverigeturné – ”Size you”

  Detta inlägg är ett annonssamarbete med Brothers Redan i våras hade Brothers premiär med sin första Sverigeturné för att öka mäns kunskap om passform och stil. En turné som togs emot på bästa tänkbara sätt bland stilintresserade män land och rike runt. Och för att följa upp denna succé har Brothers i skrivande stund […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-10-03 16:14  |  Lästid: 2 minuter

 

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Brothers

Redan i våras hade Brothers premiär med sin första Sverigeturné för att öka mäns kunskap om passform och stil. En turné som togs emot på bästa tänkbara sätt bland stilintresserade män land och rike runt. Och för att följa upp denna succé har Brothers i skrivande stund redan gett sig ut på turné nummer två i ordningen, denna gång med ännu mer precision och ytterligare möjligheter.


I veckan var jag förbi Brothers monter på T-centralen i Stockholm och gjorde en passformsanalys. Turnén har fått namnet ”Size you” vilket innebär att man kan, förutom att göra en passformsanalys, även få möjligheten att korrigera gamla kostymer anpassade efter dina personliga mått. Brothers har även tagit fram en avatar av den svenska genomsnittsmannen och den skiljer sig verkligen från den stereotypa modellen. Målsättningen med turnén är att lyfta fram att varje individ har olika kroppsideal och att plaggen bör anpassas efter det.

Sedan mitt första besök i våras hamnade jag i samma kategori som tidigare. Däremot hade vissa specifika mått ändrats vilket jag helt enkelt skyller på sommaren och semestern. Däremot är mina storlekar på olika delar av kroppen desamma och visar att jag har olika storlekar i både axel, midja och lårvidd. Över axlarna är jag en 48:a, midja 50:a och lårvidd 52 vilket innebär att en standardkostym aldrig kommer sitta helt perfekt på mig. Med hjälp av Brothers passformsanalys har jag nu mina mått i min telefon vilket verkligen underlättar och gör det möjligt att hitta den perfekt sittande kostymen för mina framtida investeringar.

 

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Brothers


 

Dela på Facebook
Tweeta