Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Presentation av Oscar Jacobson – SS18

Fantastisk inspiration i hur den perfekta sommarlooken bör se ut. Kollektionen presenterades av Oscar Jacobsons chefsdesigners, Mats Pettersen och Fredrik Blank. I förra veckan presenterade Oscar Jacobson sin vårkollektion i en helt magisk lokal belägen i Stora Ataljén på Konstakademin i Stockholm. Kollektionen är inspirerad av de svenska stränderna runtomkring Österlen i Skåne och Fårö […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-10-12 11:00  |  Lästid: 2 minuter

Fantastisk inspiration i hur den perfekta sommarlooken bör se ut.


Kollektionen presenterades av Oscar Jacobsons chefsdesigners, Mats Pettersen och Fredrik Blank.

I förra veckan presenterade Oscar Jacobson sin vårkollektion i en helt magisk lokal belägen i Stora Ataljén på Konstakademin i Stockholm. Kollektionen är inspirerad av de svenska stränderna runtomkring Österlen i Skåne och Fårö på Gotland där mycket av färgpaletten känns igen. Vi ser ljusa färger i alltifrån krämvitt och beigt till sandfärgat och ljust grått. Som alltid inspireras jag av de noggrant utvalda materialen i plaggen i kombination med en samtida passform gångbart för den medvetne svenska mannen. Siluetterna fortsätter att gå åt det aningen rakare hållet vilket minst sagt känns rätt i tiden. Tack Oscar Jacobson för en fantastisk presentation!

 


Dela på Facebook
Tweeta