Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Manchester med NLY MAN

Fantastisk leverans kvällen innan avfärd. Burgare på Byrons Burger i Manchester. På plats på Anfield, Liverpools hemmaarena. Liverpool-United stod på agendan. 2/4 av resesällskapet, Oscar Zia och Felix Sandman på rooftop bar i Manchester.  Fotografering i Liverpool efter matchen. Vacker arkitektur vid hamnen i Liverpool.  I helgen hade jag den stora äran att få följa […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-10-17 14:00  |  Lästid: 2 minuter

Fantastisk leverans kvällen innan avfärd.


Burgare på Byrons Burger i Manchester.

På plats på Anfield, Liverpools hemmaarena. Liverpool-United stod på agendan.2/4 av resesällskapet, Oscar Zia och Felix Sandman på rooftop bar i Manchester. 

Fotografering i Liverpool efter matchen.

Vacker arkitektur vid hamnen i Liverpool. 

I helgen hade jag den stora äran att få följa med NLY Man till Manchester. En resa som skulle innebära att en dröm kom i uppfyllelse, nämligen att se Liverpool-Manchester United på Anfield. Resan innehöll allt ifrån fantastiskt häng till god mat och oförglömliga minnen. Här är ett gäng bilder från den bästa resan på länge!


 

Dela på Facebook
Tweeta