Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

En magisk kväll med IWC & Björn Frantzén

För några veckor sedan hade jag den stora äran att få medverka på en kväll i klockan och matens tecken. IWC Schaffhausen tillsammans med stjärnkocken Björn Franzten bjöd in till en kväll jag sent kommer glömma. Kvällen började med att jag och sju andra kollegor skulle plocka isär ett IWC urverk(ville inte tänka på vad […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-10-24 13:00  |  Lästid: 2 minuter

För några veckor sedan hade jag den stora äran att få medverka på en kväll i klockan och matens tecken. IWC Schaffhausen tillsammans med stjärnkocken Björn Franzten bjöd in till en kväll jag sent kommer glömma. Kvällen började med att jag och sju andra kollegor skulle plocka isär ett IWC urverk(ville inte tänka på vad urverket kostade) med förhoppning om att kunna sätta ihop det korrekt och få verket att ticka med samma precision som innan det demonterats. Men en aning fingerfärdighet och framförallt tålamod lyckades jag och samtliga kollegor efter drygt två timmars hårt jobb både ha plockat isär och satt ihop verket till fungerande skick. Efter urmakarskolan bjöds vi på en middag av Björn Franztén som är ambassadör för ICW och har två stjärnor i guide michelin. Samtliga rätter innehöll tryffel där middagen i sin helhet utan tvekan var bland det bästa jag någonsin ätit.

Tack IWC och Björn Frantzén för en oförglömlig kväll!

Dela på Facebook
Tweeta