Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Dockers lanserar ny chinosbyxa – 360 Smart Flex

Inlägget är ett annonssamarbete med Dockers För hösten lanserar Dockers en helt ny chinosbyxa i femficksmodell under namnet 360SmartFlex med så kallad fyrvägsstretch, som innebär att byxan är töjbar åt alla håll i jämförelse med en klassisk stretchbyxa som endast kan töjas åt ett håll. Fyrvägsstretchen ger byxan en helt unik komfort och är även […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-10-25 12:00  |  Lästid: < 1 minuter

Inlägget är ett annonssamarbete med Dockers

För hösten lanserar Dockers en helt ny chinosbyxa i femficksmodell under namnet 360SmartFlex med så kallad fyrvägsstretch, som innebär att byxan är töjbar åt alla håll i jämförelse med en klassisk stretchbyxa som endast kan töjas åt ett håll. Fyrvägsstretchen ger byxan en helt unik komfort och är även utrustade med säkerhetsfickor och blixtlås för extra finess och funktion. På bilderna bär jag den raka modellen i dem mest klassiska färgerna, marint och beigt, två plagg som kan bäras året runt oavsett säsong och årstid. Tillsammans med Dockers har jag valt ut mina favoritplagg som bärs på bilderna ovan. Förutom den raka 360SmartFlex byxan är den grovstickade cardiganen tillsammans med den gråa sportiga jackan i jersey två riktiga favoriter.

För att se mer från Dockers kollektion Smart360Flex klicka här.


Inlägget är ett annonssamarbete med Dockers

Dela på Facebook
Tweeta

Dockers lanserar ny chinosbyxa – 360 Smart Flex

Inlägget är ett annonssamarbete med Dockers För hösten lanserar Dockers en helt ny chinosbyxa i femficksmodell under namnet 360SmartFlex med så kallad fyrvägsstretch, som innebär att byxan är töjbar åt alla håll i jämförelse med en klassisk stretchbyxa som endast kan töjas åt ett håll. Fyrvägsstretchen ger byxan en helt unik komfort och är även […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-10-25 12:00  |  Lästid: < 1 minuter

Inlägget är ett annonssamarbete med Dockers

För hösten lanserar Dockers en helt ny chinosbyxa i femficksmodell under namnet 360SmartFlex med så kallad fyrvägsstretch, som innebär att byxan är töjbar åt alla håll i jämförelse med en klassisk stretchbyxa som endast kan töjas åt ett håll. Fyrvägsstretchen ger byxan en helt unik komfort och är även utrustade med säkerhetsfickor och blixtlås för extra finess och funktion. På bilderna bär jag den raka modellen i dem mest klassiska färgerna, marint och beigt, två plagg som kan bäras året runt oavsett säsong och årstid. Tillsammans med Dockers har jag valt ut mina favoritplagg som bärs på bilderna ovan. Förutom den raka 360SmartFlex byxan är den grovstickade cardiganen tillsammans med den gråa sportiga jackan i jersey två riktiga favoriter.

För att se mer från Dockers kollektion Smart360Flex klicka här.


Inlägget är ett annonssamarbete med Dockers

Dela på Facebook
Tweeta