Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

En helg i Venedig med Omega

På väg till hotellet med taxibåt från flygplatsen. Eddie Redmayne i hjärtat av Venedig. Omega Seamaster Aqua Terra med blå urtavla och stållänk blev mitt val för resan. Hotellobbyn på hotell Danieli i Venedig. Mitt hotellrum på hotell Danieli. Framme utanför hotell Danieli. Skaplig frukostutsikt. Utbildning om gondolen och dess långa historia. Utsikt från The […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-11-01 14:55  |  Lästid: 3 minuter

På väg till hotellet med taxibåt från flygplatsen.

Eddie Redmayne i hjärtat av Venedig.

Omega Seamaster Aqua Terra med blå urtavla och stållänk blev mitt val för resan.


Hotellobbyn på hotell Danieli i Venedig.

Mitt hotellrum på hotell Danieli.

Framme utanför hotell Danieli.

Skaplig frukostutsikt.


Utbildning om gondolen och dess långa historia.

Utsikt från The Peggy Guggerheim Collection.

Ett av Pablo Picassos verk.

I helgen hade jag den stora äran att få följa med Omega på helt magisk resa till Venedig. Den primära fokuset för lanseringen av den nya modellen Seamaster Aqua Terra som skådespelaren Eddie Redmayne frontar. Förutom att en fantastiskt ny klocka släpptes var helhetsupplevelse precis lika fantastiskt. Vi strosade runt i Venedig, besökte en konstutställning, åt fantastiska middagar/luncher och gick på galamiddag extra allt(mer om den kommer i ett senare inlägg). Här kommer ett urplock av bilder från helgen i Venedig, håll till godo så länge!


Dela på Facebook
Tweeta