Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Långweekend i Hamburg

I helgen var jag och Susanna och besökte våra vänner Albin och Cami i Hamburg. Verkligen en fantastiskt trevlig stad på alla sätt, sen gör varken sällskapet eller fotbollsupplevelsen saken sämre. Vi åkte tidigt fredag morgon och kom hem måndag eftermiddag, ett perfekt upplägg och samtidigt tillräckligt mycket tid för att kunna vila upp sig […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-11-08 10:00  |  Lästid: 2 minuter

I helgen var jag och Susanna och besökte våra vänner Albin och Cami i Hamburg. Verkligen en fantastiskt trevlig stad på alla sätt, sen gör varken sällskapet eller fotbollsupplevelsen saken sämre. Vi åkte tidigt fredag morgon och kom hem måndag eftermiddag, ett perfekt upplägg och samtidigt tillräckligt mycket tid för att kunna vila upp sig och verkligen njuta. Tack för en fantastiskt trevlig helg!

Dela på Facebook
Tweeta