Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Presentation av Samsøe & Samsøe SS18

  Denimbyxan på ett mer formellt sätt med slag och pressveck. Den randiga skjortan med utanpåliggande fickor var verkligen en av mina favoriter från kollektionen. Den klassiska tennispikén i vitt är ett självklart plagg i sommargarderoben. I morse hade Samsøe & Samsøe en mycket trevlig presentation av vår- och sommarkollektionen 2018. Kollektionen visade upp en […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-11-15 11:30  |  Lästid: 2 minuter

 

Denimbyxan på ett mer formellt sätt med slag och pressveck.

Den randiga skjortan med utanpåliggande fickor var verkligen en av mina favoriter från kollektionen.


Den klassiska tennispikén i vitt är ett självklart plagg i sommargarderoben.

I morse hade Samsøe & Samsøe en mycket trevlig presentation av vår- och sommarkollektionen 2018. Kollektionen visade upp en härlig mix av avslappnade och mer formella plagg i smakfull färger och former. Mina absoluta favoriter var byxorna i denim med slag och pressveck, den randiga skjortan med utanpåliggande fickor samt den klassiska vita tennispikén. Tack Samsøe & Samsøe för en mycket fin presentation!

Dela på Facebook
Tweeta

Presentation av Samsøe & Samsøe SS18

  Denimbyxan på ett mer formellt sätt med slag och pressveck. Den randiga skjortan med utanpåliggande fickor var verkligen en av mina favoriter från kollektionen. Den klassiska tennispikén i vitt är ett självklart plagg i sommargarderoben. I morse hade Samsøe & Samsøe en mycket trevlig presentation av vår- och sommarkollektionen 2018. Kollektionen visade upp en […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-11-15 11:30  |  Lästid: 2 minuter

 

Denimbyxan på ett mer formellt sätt med slag och pressveck.

Den randiga skjortan med utanpåliggande fickor var verkligen en av mina favoriter från kollektionen.


Den klassiska tennispikén i vitt är ett självklart plagg i sommargarderoben.

I morse hade Samsøe & Samsøe en mycket trevlig presentation av vår- och sommarkollektionen 2018. Kollektionen visade upp en härlig mix av avslappnade och mer formella plagg i smakfull färger och former. Mina absoluta favoriter var byxorna i denim med slag och pressveck, den randiga skjortan med utanpåliggande fickor samt den klassiska vita tennispikén. Tack Samsøe & Samsøe för en mycket fin presentation!

Dela på Facebook
Tweeta