Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

På min önskelista just nu

%CODE1% På min önskelista just nu är skepparrocken från Salle Privée. Generellt sätt, när det kommer till denna typ av modell är det dubbelknäppt utförandet och dem snedställda fickorna. Vad som fångade fångade mitt intresse var den precisa motsatsen, det vill säga det enkelknäppta utförandet i kombination med breda slag och utanpåliggande fickor. Den marinblåa […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-11-17 14:30  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta

På min önskelista just nu

%CODE1% På min önskelista just nu är skepparrocken från Salle Privée. Generellt sätt, när det kommer till denna typ av modell är det dubbelknäppt utförandet och dem snedställda fickorna. Vad som fångade fångade mitt intresse var den precisa motsatsen, det vill säga det enkelknäppta utförandet i kombination med breda slag och utanpåliggande fickor. Den marinblåa […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-11-17 14:30  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta