Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Kollektionspresentation av Morris Heritage SS18

Den alltid oklanderligt klädda Roger Åkesson, chefsdesigner för Morris Heritage, presenterar vårens kollektion. Full fotostudio från samtliga av Kings representanter. Sandfärgad bomullsjacka i safarimodell och beige linnekavaj med brun glencheck ruta.  Roger Åkesson & Robert Andersson från Morris Heritage.  För ett par veckor sedan var jag tillsammans med redaktionen på King hos Morris Heritage för […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-11-20 10:30  |  Lästid: 2 minuter

Den alltid oklanderligt klädda Roger Åkesson, chefsdesigner för Morris Heritage, presenterar vårens kollektion.


Full fotostudio från samtliga av Kings representanter.

Sandfärgad bomullsjacka i safarimodell och beige linnekavaj med brun glencheck ruta. 


Roger Åkesson & Robert Andersson från Morris Heritage. 

För ett par veckor sedan var jag tillsammans med redaktionen på King hos Morris Heritage för en presentation av vår- och sommarkollektionen 2018. Det visades upp en fantastisk kollektion med mycket ljusa inslag och kontrastfärger såsom mintgrönt och orange i kombination med det klassiskt blåa och gråa. Förutom tilltalande färgställningar har även stor vikt lagts på mönster och strukturer för att göra varje plagg unikt. I kollektion ser vi alltifrån kostymer och kavajer, till sportigare ytterplagg, skjortor och accessoarer. Tack Morris för fantastisk presentation!

Dela på Facebook
Tweeta