Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Presentation av Lexington SS18

I förra veckan presenterade Lexington sin vår och sommarkollektion, en kollektion som visar upp en stor bredd och mångsidighet. Sportiga ytterplagg möter skräddade kavajer, stylat på ett sätt som får oss att längta efter sommar. Mina personliga favoriter från kollektionen var den rostfärgade jackan i kanvas och luvtröjan i merinoull, tack Lexington för en mycket […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-11-22 18:55  |  Lästid: 2 minuter

I förra veckan presenterade Lexington sin vår och sommarkollektion, en kollektion som visar upp en stor bredd och mångsidighet. Sportiga ytterplagg möter skräddade kavajer, stylat på ett sätt som får oss att längta efter sommar. Mina personliga favoriter från kollektionen var den rostfärgade jackan i kanvas och luvtröjan i merinoull, tack Lexington för en mycket fin presentation!

Dela på Facebook
Tweeta

Presentation av Lexington SS18

I förra veckan presenterade Lexington sin vår och sommarkollektion, en kollektion som visar upp en stor bredd och mångsidighet. Sportiga ytterplagg möter skräddade kavajer, stylat på ett sätt som får oss att längta efter sommar. Mina personliga favoriter från kollektionen var den rostfärgade jackan i kanvas och luvtröjan i merinoull, tack Lexington för en mycket […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-11-22 18:55  |  Lästid: 2 minuter

I förra veckan presenterade Lexington sin vår och sommarkollektion, en kollektion som visar upp en stor bredd och mångsidighet. Sportiga ytterplagg möter skräddade kavajer, stylat på ett sätt som får oss att längta efter sommar. Mina personliga favoriter från kollektionen var den rostfärgade jackan i kanvas och luvtröjan i merinoull, tack Lexington för en mycket fin presentation!

Dela på Facebook
Tweeta