Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Rock & rundhalsad tröja

%CODE1% Rocken behöver inte alltid bäras formellt utan gör sig minst lika bra till en rundhalsad som v-halsad tröja. Idag har vi valt att matcha den blå rocken med struktur tillsammans med en mörkgrå flanellbyxa och ljusgrå kashmirtröja. Enkelt, avskalat men samtidigt medvetet! Rock: Club Monaco Byxor: Dunhill Tröja: NN07 Klocka: Timex Solglasögon: Moncler Mössa: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-11-30 08:00  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

Rocken behöver inte alltid bäras formellt utan gör sig minst lika bra till en rundhalsad som v-halsad tröja. Idag har vi valt att matcha den blå rocken med struktur tillsammans med en mörkgrå flanellbyxa och ljusgrå kashmirtröja. Enkelt, avskalat men samtidigt medvetet!

Rock: Club Monaco Byxor: Dunhill Tröja: NN07 Klocka: Timex Solglasögon: Moncler Mössa: Samsoe Samsoe Strumpor: Outerknow

Dela på Facebook
Tweeta