Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Mockajacka och raka byxor

%CODE1% Det rakare modet har verkligen dominerat under dem senaste säsongerna och håller i sig även under höst och vintern. I dagens outfit har jag matchat den raka byxan med frontveck med mockajackan och ribbstickade tröjan för en sober men samtidigt medveten look gångbar för både jobb, vardag och fest. Mockajacka:Altea Byxor: CMMN SWDN Tröja: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-12-05 10:00  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%
Det rakare modet har verkligen dominerat under dem senaste säsongerna och håller i sig även under höst och vintern. I dagens outfit har jag matchat den raka byxan med frontveck med mockajackan och ribbstickade tröjan för en sober men samtidigt medveten look gångbar för både jobb, vardag och fest.

Mockajacka:Altea Byxor: CMMN SWDN Tröja: Albam Sneakers: Common Projects Solglasögon: Oliver Peoples Datorväska: Lind DNA Korthållare: Alexander Mcqueen Halsduk: Gant

Dela på Facebook
Tweeta

Mockajacka och raka byxor

%CODE1% Det rakare modet har verkligen dominerat under dem senaste säsongerna och håller i sig även under höst och vintern. I dagens outfit har jag matchat den raka byxan med frontveck med mockajackan och ribbstickade tröjan för en sober men samtidigt medveten look gångbar för både jobb, vardag och fest. Mockajacka:Altea Byxor: CMMN SWDN Tröja: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-12-05 10:00  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%
Det rakare modet har verkligen dominerat under dem senaste säsongerna och håller i sig även under höst och vintern. I dagens outfit har jag matchat den raka byxan med frontveck med mockajackan och ribbstickade tröjan för en sober men samtidigt medveten look gångbar för både jobb, vardag och fest.

Mockajacka:Altea Byxor: CMMN SWDN Tröja: Albam Sneakers: Common Projects Solglasögon: Oliver Peoples Datorväska: Lind DNA Korthållare: Alexander Mcqueen Halsduk: Gant

Dela på Facebook
Tweeta