Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

En fantastisk middag med Morris

En bättre ostbricka med broderad servett i mitt namn, otroligt snygg detalj. Robert Andersson, säljare på Morris Heritage tillsammans med Kingkollegan  Andreas Weinås. Borde inte hummer vara en del av det svenska julbordet? Även Pilgrimsmusslor? haha  I början av veckan var jag och ett gäng kollegor inbjudna till Morris julmiddag på restaurangen Pastis i Gamla […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-12-06 10:00  |  Lästid: 2 minuter

En bättre ostbricka med broderad servett i mitt namn, otroligt snygg detalj.

Robert Andersson, säljare på Morris Heritage tillsammans med Kingkollegan  Andreas Weinås.

Borde inte hummer vara en del av det svenska julbordet?


Även Pilgrimsmusslor? haha 

I början av veckan var jag och ett gäng kollegor inbjudna till Morris julmiddag på restaurangen Pastis i Gamla Stan. Istället för det traditionella julbordet bjöds det på ett franskt julbord med både hummer, pilgrimsmusslor, kaviar på menyn. En fantastiskt trevlig och speciell kväll på många sätt, framförallt för mig som tidigare jobbat på Morris, ett varumärke som står mig mycket varmt och hjärtat. Dess stilbildning har alltid inspirerat och jag har under dem åren jag jobbade för företaget lärt mig otroligt mycket av människor som jobbar för och kring företaget. Tack Morris för en underbar kväll och att jag fick medverka som gäst och vän!

Dela på Facebook
Tweeta