Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Vinterns snyggaste quiltade jacka

%CODE1% Den quiltade jackan är perfekt för höst-, vinter och vårbruk. Under hösten och våren bärs den precis som den är tillsammans med polotröja eller rundhalsad tröja. För vintern kan den enkelt  bäras som lagerplagg under en rock. De marinblåa jackan från Craig Green kommer i en rak passform med dubbla frontfickor och tryckknäppning vid […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-12-11 10:29  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

Den quiltade jackan är perfekt för höst-, vinter och vårbruk. Under hösten och våren bärs den precis som den är tillsammans med polotröja eller rundhalsad tröja. För vintern kan den enkelt  bäras som lagerplagg under en rock. De marinblåa jackan från Craig Green kommer i en rak passform med dubbla frontfickor och tryckknäppning vid både ärm och mittparti.

Ni hittar jackan från Craig Green här.

Dela på Facebook
Tweeta