Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Svanen märkta jeans & chinos från Velour by Nostalgi

Denna hösten är jag utvald som en av Velour by Nostalgis Creative minds som jag tidigare nämnt. I en modebransch där plagg ständigt byts ut och går från modernt till omodernt på en säsong och att vi går från att vara ägare till plagg till att bli konsumenter av plagg är ur ett miljöperspektiv inte […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-12-13 13:00  |  Lästid: 2 minuter

Denna hösten är jag utvald som en av Velour by Nostalgis Creative minds som jag tidigare nämnt. I en modebransch där plagg ständigt byts ut och går från modernt till omodernt på en säsong och att vi går från att vara ägare till plagg till att bli konsumenter av plagg är ur ett miljöperspektiv inte hållbart. Att ta konsumentansvar blir därför viktigare och viktigare. Av den anledningen gillar jag verkligen Velour by Nostalgis filosofi att göra väldressade och hållbara plagg på samma gång. Detta är något jag väldigt gärna lyfter fram. Det handlar helt enkelt om att öka medvetenheten kring hur och av vad plagg produceras.
För att garantera att ett plagg producerats på bästa tänkbara sätt ur ett miljöperspektiv är om det får miljömärkningen Svanen och Velour by Nostalgi lanserade världens första Svanen märkta jeans och chinos i år. Ett av mina favorit jeans och chinos modeller är deras Svanenmärkta modell: Jasper. Att kunna bära ett plagg som varken tummar på kvalité, passform eller design och samtidigt är det bästa mot miljö känns verkligen tillfredsställande. I bilden ovan bär jag modell Jasper i den mörkare tvätten som burits flitigt under ett par säsonger och fått en mycket trevlig slitning.

Dela på Facebook
Tweeta