Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Så klädde jag mig på julafton

Fantastiskt att få träffa familjen under jul, är verkligen min favorithögtid alla kategorier. Blev en aningen mindre formell klädsel för jul än tidigare år, den beigea cardiganen från Morris Heritage har verkligen blivit ett favoritplagg i garderoben. Hoppas ni hade en lika fantastisk jul som jag! Cardigan: Morris Heritage Byxor: Brothers Skjorta: Eton Slips: Rose […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-12-25 10:46  |  Lästid: < 1 minuter

Fantastiskt att få träffa familjen under jul, är verkligen min favorithögtid alla kategorier. Blev en aningen mindre formell klädsel för jul än tidigare år, den beigea cardiganen från Morris Heritage har verkligen blivit ett favoritplagg i garderoben. Hoppas ni hade en lika fantastisk jul som jag!

Cardigan: Morris Heritage Byxor: Brothers Skjorta: Eton Slips: Rose & Born Glasögon: Ace & Tate Skor: Crockett & Jones

Dela på Facebook
Tweeta

Så klädde jag mig på julafton

Fantastiskt att få träffa familjen under jul, är verkligen min favorithögtid alla kategorier. Blev en aningen mindre formell klädsel för jul än tidigare år, den beigea cardiganen från Morris Heritage har verkligen blivit ett favoritplagg i garderoben. Hoppas ni hade en lika fantastisk jul som jag! Cardigan: Morris Heritage Byxor: Brothers Skjorta: Eton Slips: Rose […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-12-25 10:46  |  Lästid: < 1 minuter

Fantastiskt att få träffa familjen under jul, är verkligen min favorithögtid alla kategorier. Blev en aningen mindre formell klädsel för jul än tidigare år, den beigea cardiganen från Morris Heritage har verkligen blivit ett favoritplagg i garderoben. Hoppas ni hade en lika fantastisk jul som jag!

Cardigan: Morris Heritage Byxor: Brothers Skjorta: Eton Slips: Rose & Born Glasögon: Ace & Tate Skor: Crockett & Jones

Dela på Facebook
Tweeta