Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Nyår hos oss

Nyårsafton var fantastiskt, vi spenderade den hemma hos oss med goda vänner, god mat och god dryck. Det är något speciellt med nyår och detta året var verkligen ett av de bästa någonsin, tack för en fantastisk kväll och natt. Jag bär: Smoking: Oscar Jacobson Smokingskjorta: Eton Fluga: J.Lindeberg Skor: Crockett & Jones

Philip Conradsson  |  Publicerad 2018-01-02 11:00  |  Lästid: 2 minuter

Nyårsafton var fantastiskt, vi spenderade den hemma hos oss med goda vänner, god mat och god dryck. Det är något speciellt med nyår och detta året var verkligen ett av de bästa någonsin, tack för en fantastisk kväll och natt.

Jag bär:

Smoking: Oscar Jacobson Smokingskjorta: Eton Fluga: J.Lindeberg Skor: Crockett & Jones


Dela på Facebook
Tweeta