Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Florens och Pitti Uomo 93

I förra veckan var jag i Florens tillsammans med kollegor och vänner. Det var dags för modemässan Pitti Uomo, den 93:e upplagan i staden som är så fantastiskt vacker att man inte vill åka därifrån. I början av veckan kommer det upp en artikel om de bäst klädda under mässan så håll utkik, tills dess […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2018-01-11 12:00  |  Lästid: 3 minuter

I förra veckan var jag i Florens tillsammans med kollegor och vänner. Det var dags för modemässan Pitti Uomo, den 93:e upplagan i staden som är så fantastiskt vacker att man inte vill åka därifrån. I början av veckan kommer det upp en artikel om de bäst klädda under mässan så håll utkik, tills dess får ni hålla till godo med lite härliga bilder från mina dagar i Florens.

 

 


Dela på Facebook
Tweeta