Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Så klär du dig när det regnar

%CODE1% Car coaten är både praktisk och elegant när det regnar och med sin vind- och vattenavstötande egenskap håller den dig torr även de värsta dagar. I denna look har jag valt att matcha den med gråa byxor i ull och sneakers. Avskalat, enkelt och funktionellt. Car coat: Mackintosh Byxor: Barena Tröja: J.Crew Långärmad t-shirt: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2018-01-29 10:00  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%
Car coaten är både praktisk och elegant när det regnar och med sin vind- och vattenavstötande egenskap håller den dig torr även de värsta dagar. I denna look har jag valt att matcha den med gråa byxor i ull och sneakers. Avskalat, enkelt och funktionellt.
Car coat: Mackintosh Byxor: Barena Tröja: J.Crew Långärmad t-shirt: Armor Lux Sneakers: New Balance Solglasögon: Oliver Peoples Mössa: Acne Studios

Dela på Facebook
Tweeta