Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

3 x marinblå sommarkavajer

%CODE1% Trots att vädret och temperaturen jobbar emot är det verkligen dags att se över vårgarderoben. Få plagg har ett bredare användningsområde än den marinblåa kavajen som utan problem kan bäras till både en dressad eller mer avslappnad underdel. Här är tre favoriter för våren! Oliver Spencer – Aspesi – Altea

Philip Conradsson  |  Publicerad 2018-02-05 11:03  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

Trots att vädret och temperaturen jobbar emot är det verkligen dags att se över vårgarderoben. Få plagg har ett bredare användningsområde än den marinblåa kavajen som utan problem kan bäras till både en dressad eller mer avslappnad underdel. Här är tre favoriter för våren!

Oliver SpencerAspesiAltea

Dela på Facebook
Tweeta